Aktuálne otázky ekonomickej diplomacie Slovenskej republiky - Ivanová, Eva
Priority slovenského predsedníctva v Rade Európskej únie. Zameranie ekonomickej diplomacie Slovenska do roku 2020. Teritoriálne priority ekonomickej diplomacie. Sektorové priority ekonomickej diplomacie.