Procesné riadenie ako súčasť inovačného manažmentu v samospráve - Urbančíková, Nataša
Procesné riadenie ako súčasť moderného verejného manažmentu ovplyvneného prístupom NPM. Analýza stavu zavádzania procesného riadenia v samospráve na Slovensku. Bariéry pre jeho intenzívnejšiu a masovejšiu implementáciu.