Zmluva o obchodnom zastúpení vo vzťahu k pracovnej zmluve podľa slovenského práva v porovnaní s cudzími právnymi úpravami - Winkler, Martin, 1975-
Rozlíšenie pracovnej zmluvy a zmluvy o obchodnom zastúpení podľa rôznych právnych poriadov a podľa slovenského práva.