Súkromné vojenské a polovojenské jednotky v kontexte medzinárodného práva - Pyteľová, Klaudia, 1985-
Súkromné vojenské a bezpečnostné jednotky vs. žoldnieri. Definície a znaky žoldniera. Súkromné vojenské a polovojenské jednotky a medzinárodná zodpovednosť.