Uplatnenie absolventov vysokých škôl na trhu práce v medzinárodných súvislostiach - Štefancová, Viera
Migrácia absolventov za prácou. Medzníky pre uplatnenie Slovákov na európskom pracovnom trhu. Vývoj pracovnej migrácie Slovákov. Uplatnenie absolventov vysokých škôl na pracovných trhoch v zahraničí .