Národná identita ukrajinského obyvateľstva v kontexte politických zmien - Zubro, Tetyana, 1975-
Problematika národnej identity obyvateľov Ukrajiny. Hlavné postoje obyvateľov v otázkach národnej identity a poukázanie na ich vplyv na proces demokratickej konsolidácie, ako aj na zmeny postojov obyvateľov za posledné roky.