Politický marketing kandidáta republikánov v prezidentských voľbách v USA v roku 2016 - Zvončeková, Janka
Kontroverzný prezidentský kandidát Donald Trump. Financovanie kampane. Slogan Trumpovej kampane. Faktory ovplyvňujúce kampaň.