Rokovania o dohode o environmentálnych tovaroch v rámci WTO a jej význam pre životné prostredie - Brocková, Katarína, 1976-
Dohoda o environmentálnych tovaroch a jej význam pre životné prostredie. Deklarované ciele Dohody o environmentálnych tovaroch. Využívanie "zelených" technológií ako nevyhnutný predpoklad pre dosiahnutie deklarovaných environmentálnych a rozvojových cieľov.