OZE v energetickej stratégii SR a EÚ - Gombík, Pavel
Vybudovanie silného nízko-uhlíkového zázemia s použitím obnoviteľných zdrojov energie (OZE). Akumulácia energie a využitie potenciálu OZE. Klimatické plány a ciele Európskej únie.