Potenciál inkubovaných startupov - Bednár, Richard, 1985-
Podnikateľské modely startupov inkubovaných vo Wayra Academy. Päť startupov, ktoré prešli inkubačným programom Wayra. Definovanie ich potenciálu ako predpokladu úspešného etablovania na trhu.