TurkStream - Antonenko, Alexandra
Kontroverzný projekt Turkish Stream alebo tiež TurkStream a úloha, ktorú bude zohrávať vo vývoji energetického trhu v nadväznosti na ekonomickú a politickú situáciu v Európe.