Hľadá sa pracant do hotela... Zn.: Súrne - Habrmanová, Slávka
Nedostatok pracovných síl v hoteloch ako aj stravovacích zariadeniach. Najviac hľadané profesie. Nedostatok kvalifikovanej pracovnej sily verzus nárast návštevníkov v cestovnom ruchu. Zamestnávanie cudzincov. Chýbajúca legislatívna podpora zohľadňujúca špecifiká v cestovnom ruchu. Veľká fluktuácia, nízke platové ohodnotenie.