Akadémia hoteliera: Aby pre vás chceli pracovať, aby sa k vám vrátili - Pupišová, Iveta
Výber personálu v oblasti hotelierstva. Správny výber zamestnanca - pohovor. Zaškolenie - dôkladná znalosť produktu. Stanovenie štandardov a pracovných procesov. Hodnotiaci rozhovor so zamestnancom. Pozitívna spätná väzba. Pracovná motivácia, benefity. Tréning zamestnancov na všetkých úrovniach.