Big data čo sú veľké dáta a ako ich využiť v poistnom sektore - Krátka, Zuzana, 1968-
Big data sú charakterizované tromi "V" ako Volume (objem), Velocity (rýchlosť), Variety (rôznorodosť). Schopnosť spracovávať dáta v reálnom čase, prínosy, nové možnosti a potenciál big data zmeniť poistný sektor.