Impact of Consumer Preferences on Food Chain Choice: An Empirical Study of Consumers in Bratislava - Kita, Pavol
Multikriteriálne metódy vyhodnocovania, ako nástroj na hodnotenie a výber obchodných reťazcov z pohľadu zákazníkov a dodávateľov. Zhodnotenie atraktivity retailových reťazcov, aktívnych na slovenskom trhu, pomocou multikriteriálnej analýzy zákazaníckych preferencií na vzorke 11 389 respondentov v Bratislave. Využitie multiatribútových rozhodovacích metód Promethee II a V.