Paradox volby: pomocník i nepřítel v místě prodeje - Jesenský, Daniel
Zákazník je často vystavený rozhodovacej paralýze. Ako sa v nej môže zachovať. Ako pracovať s POP médiami, aby uľahčili zákazníkovi voľbu.