Je čo zlepšovať. Až také zlé to však rozhodne nie je - Škriniar, Pavel, 1979-
Hodnotenie poisťovní a spokojnosť s poisťovňami očami klientov. Výsledky výskumu, ktorý realizuje portál Finančná hitparáda a spoločnosť Staffino.