Technológie pre klienta - Hrotka, Marián
Telematika a s ňou spojené poistenie dokazuje, že takýto model poistenia môže byť veľmi úspešný a pozitívne ovplyvniť spôsob komunikácie medzi klientom a poisťovňou. Telematické zariadenie, ktoré môže zachrániť ľudské životy. Poistné zmluvy a očakávania v Európe.