Sportovní celebrity v marketingové komunikaci a generace Y - Voráček, Josef
Marketingový výskum, či a aký vplyv má využitie športových osobností v marketingovej komunikácii firiem na nákupné preferencie mladej generácie (generácie Y), v regióne Praha.