Crowdberry: Ako skupinové investovanie uchopili Slováci - Andacký, Jozef
Investičná plaforma Crowdberry. Prvotná myšlienka z privátneho bankovníctva Tatra banky. Tatra banka ako strategický partner. Ako funguje Crowdberry. Sprostredkovanie investorov firmám.