Slovenskému turizmu v porovnaní so susedmi toho ešte veľa chýba - Horváthová, Jarmila
Slovensko ako turisticky úspešná a atraktívna krajina. Dobrý rok 2016 pre hotelierov. Málo informácií o Slovensku v zahraničí. Chýbajúca štátna podpora podnikania v turizme. Zrušenie SACR (Slovenská agentúra pre cestovný ruch) k 1.1.2017. Koľko štát berie a koľko dáva. Oblastné organizácie cestovného ruchu - propagácia, marketing, investície do infraštruktúry. Nezáujem štátu, apatia odvetvia.