Bažant '73 - Retro kampaňou k zákazníkovi - Vrtaňa, Dávid
História značky Zlatý bažant sa datuje od roku 1969, kedy bol založený pivovar v Hurbanove. Fakty a trendy o produkte. Koncepcia marketingovej kampane Bažant '73, ktorej cieľom bolo zvýšiť trhový podiel značky na trhu s viac ako 10-stupňovými pivami. Výsledok kampane.