Temptation of the "Powerful": The politics of electoral reform in Central Europe in post-transitional period - Charvát, Jakub
Procesy volebných reforiem vo vybraných post-komunistických krajinách strednej Európy (Česko, Maďarsko, Slovensko a Slovinsko) v post-tranzitívnom období. Štúdium volieb a politika volebnej reformy v Strednej Európe: definícia volebnej reformy, dve vlny politík reformy volebného systému, volebné reformy ako pokušenie mocných, politické dôsledky volebných reforiem.