Mass media image of selected instruments of economic development - Kruliš, Ladislav
Porovnanie dvoch nástrojov ekonomického rozvoja (investičné stimuly a klastrové iniciatívy) podľa frekvencie ich výskytu vo vybraných masmédiách v Českej republike v obdobiach 2004-2005 a 2011-2012. Zhodnotenie masmediálneho imidžu týchto dvoch nástrojov s ohľadom na rámce deduktívne skonštruované na základe prehľadu literatúry.