Uvoľniť dlhovú brzdu? Prečo a načo? - Páleník, Viliam
Dlhová brzda je v našom právnom systéme zakotvená Ústavným zákonom č. 493/2011 Z. z. o rozpočtovej zodpovednosti, ktorý ustanovil aj Radu pre rozpočtovú zodpovednosť. Čo môže priniesť zmena riadenia dlhovej brzdy a jej uvoľnenie...?