Biznismen z Arménska, ktorý učí Slovákov hrdosti - Bobáň, Václav
Rozhovor s Arturom Gevorkyanom, bývalým leteckým inžinierom z Jerevanu, expertom na práškovú metalurgiu, ktorý vybudoval na Slovensku rodinnú firmu GEVORKYAN, s. r. o.