Z garáže medzi elitu - Bobáň, Václav
Príbehy Slovákov a ich firiem, ktoré zaznamenali mimoriadny triumf nielen doma ale aj v zahraničí. Inšpiratívne podnikateľské príbehy zaujímavých podnikateľov zo Slovenska.