Sociálne služby po novom - Matulková, Mariana
Oblasť sociálnych služieb upravuje zákon č. 448/2008 Z.z. o sociálnych službách a o zmene a doplnení zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní v znení neskorších predpisov. Novela zákona o sociálnych službách č. 40/2017 Z.z., zmeny platné od marca 2017. Národné priority rozvoja sociálnych služieb. SWOT analýza situácie v sociálnych službách ako základ pre formulovanie národných priorít.