Kedy sa niektorá zo starých firiem zmení na Uber - Valášek, Martin
Uber, Facebook, Alibaba a Airbnb - najznámejšie no nie jediné príklady digitálnych platforiem, ktoré od základu prekopávajú mnohé odvetvia. Čo stojí za ich úspechom. Digitálne plaformy na Slovensku - JaSpravím, SAShe, Yuve. Zmena v spotrebiteľskom správaní. Tradičné firmy a budovanie platforiem. Väčšinu podnikov zo strednej a východnej Európy hlavná fáza digitalizácie iba čaká.