Nový trend v pasívnych stavbách - Marianyi, Peter
Nové moderné materiály, prvky a racionálne metódy spracovania a ochrany dreva pred požiarmi a poveternostnými vplyvmi. Faktory, ktoré prispievajú k rastu kvality drevených konštrukcií bez ohľadu na ich geografické označenie.