Z náborového workshopu kandidát odchází s dtem nástupu - Červenková, Alena
Skúsenosti spoločnosti Mark and Spencer so získavaním nových zamestnancov. Náborový workshop = deň otvorených dverí. Výhody a nevýhody tohto spôsobu pracovného náboru.