Zoberú roboty prácu ľuďom? - Marianyi, Peter
Automatizácia a jej napredovanie na Slovensku. Robot verzus človek a trendy blízkej budúcnosti. Prínos robotov pre továrne a spolupráca nových robotov s už existujúcimi výrobnými linkami. Zapájanie robotov do internetu vecí v koncepte Priemyslu 4.0.