Benefity budou stále více zashovat do osobního života lidí - Boldiš, Petr
Benefity - historický kontext. Benefity vznikali a vznikajú v každej krajine na základe úrovne vyspelosti sociálneho systému, politického a ekonomického prostredia a miestnych zvyklostí. Tri skupiny benefitov, koré sú globálne poskytované: zdravotná starostlivosť, sporenie na penziu, poistenie proti rizikám. Ďalší vývoj.