Selected forms of the education process and trends - Cárachová, Magdaléna
Rozvoj informačno-komunikačných technológií a vzdelávanie v znalostnej spoločnosti. Digitálny vek a jeho generácie. Úlohy učiteľa a študenta v procese modernej výučby. Vybrané formy vzdelávania – využitie sociálnych sietí, gamifikácie, mobilného e-learningu (m-learning), personalizácie a individualizácie. Internet vecí (internet of things) vo vzdelávaní.