Curriculum design at the University of economics in Bratislava, Slovak republic – the case of a specific course - Kittová, Zuzana, 1975-
Ekonomická univerzita v Bratislave neustále skúma, ako zlepšiť učebné osnovy. Výsledky dotazníkového prieskumu z obdobia 12/2014-06/2015 medzi študentmi predmetu "Európske a medzinárodné obchodné právo", ktorý patrí medzi kľúčové predmety študijného programu "Medzinárodný obchod" na Obchodnej fakulte, a ich potenciálnymi zamestnávateľmi. Prieskum sa zameral na tri oblasti: relevantnosť predmetu, kľúčové znalosti absolventov predmetu a schopnosti rozvíjané počas štúdia predmetu.