Zásady tvorby a dokumentovania transerových cien podniku - Fischerová, Anna
Článok približuje obsahovú náplň vnútropodnikovej smernice na tvorbu a dokumentovanie transferových cien prostredníctvom fiktívnej spoločnosti, ktorá je členom nadnárodnej skupiny Premium Wine. Článok tiež poukazuje na významné zmeny v oblasti transferového oceňovania, ktoré sú predmetom novely zákona o dani z príjmov, účinnej od 1.1.2017.