Spatially Blind or Place Based Policy? A Comparison of Innovation Support in the Czech and Slovak Republic - Šipikal, Miroslav, 1976-
Zhodnotenie inovačnej podpory, ako hnacej sily hospodárskeho rastu zo štrukturálnych fondov v dvoch susedných členských štátoch EÚ - na Slovensku a v Českej republike v období 2007-2013. Prehľad implementovaných druhov politík. Geografické rozloženie inovačnej podpory.