Mediation is an Effective Way of Resolving Disputes - Surma, Liudmila
Alternatívne spôsoby riešenia sporov. Mediácia ako jeden z najefektívnejších a ekonomicky výhodných spôsobov riešenia sporov pre jednotlivé strany sporu. Mediatívna výhrada, arbitrážna výhrada. Legislatíva o mediácii. Strany v mediácii.