Líderské vákuum: kríza líderstva je reálny fenomén - Fernandes, Owen Patrick
Nedostatok líderských zručností predstavuje pre organizáciu záťažovú situáciu a môže zapríčiniť vákuum v nasmerovaní, vedení a motivácii zamestnancov. Dôvody a kľúčové príčiny nedostatku líderstva. Ako zabrániť vzniku líderského vákua.