Všetky cesty vedú do Ríma - Košalko, Ivan
Pohľady, ako možno segmentovať a posudzovať talenty (assessment). Jedinečnosť ľudí s rôznym talentom a schopnosťami, ich základné hodnoty, zmysel pre spoluprácu, efektivitu, flexibilitu a produktivitu.