Effect of Farming System on Colour Components of Wheat Noodles - Lacko-Bartošová, Magdaléna
Farba cestovín, ako dôležitý faktor pri nákupnom rozhodovaní spotrebiteľa. Farba cestovín z ozimnej pšenice, vypestovanej v ekologickom a integrovanom systéme rastlinnej produkcie pre hnojenú i nehnojenú úrodu v rokoch 2009, 2010 a 2011. Hodnotenie cestovín z bielej a celozrnnej múky pomocou spektrokolorimetra.