<The> Schizophrenia of the socio-economic model of China - Kačírková, Eliška
Transformácia čínskej centrálne plánovanej ekonomiky na ekonomiku trhovú. Sociálno-ekonomický systém, trh práce, systém sociálneho zabezpečenia. Porovnanie s krajinami EÚ.