Gender equality and corporate governance in Slovakia - Musa, Hussam
Rodová rovnosť v kontexte správy podniku. Analýza vzťahu medzi corporate governance a rodovou rovnosťou vo všetkých cca. 100 spoločnostiach zalistovaných na Burze cenných papierov v Bratislave (Bratislava Stock Exchange) v období 2011-2013. Index správy podniku (corporate governance index). Počet žien v predstavenstve.