Commercial insurance and commercial insurance market in the Slovak Republic - Drugdová, Barbora
Komerčné poisťovníctvo a komerčný poistný trh v Slovenskej republike. Komerčný poistný trh na Slovensku je vyvinutý, existuje 21 komerčných poisťovacích spoločností, ktoré sú združené v Asociácii slovenských poisťovacích spoločností. Vývoj v oblasti životného poistenia je dynamickejší ako v oblasti neživotného poistenia. Komerčné poisťovne ponúkajú širokú škálu poistných produktov.