Nové trendy v oblasti platebního styku - Schlossberger, Otakar
Oblasť poskytovania platobných služieb, respektíve služieb platobného styku a zámer Európskej komisie (EK), ktorý je vyjadrený v PSD 1 (Payment Service Directive). Nová smernica EP a Rady 2015/2366 o platobných službách na vnútornom trhu (PSD 2).