Daňová sadzba ako indikátor rastu výnosu korporátnej dane v Slovenskej republike - Kušnírová, Jana, 1977-
Náčrt postavenia a vplyv nominálnej daňovej sadzby dane z príjmov právnických osôb na výnos tejto dane v Slovenskej republike a prostredníctvom regresnej analýzy. Identifikácia dopadov zmien daňovej sadzby na výnos korporátnej dane za obdobie od vzniku samostatnej SR po súčasnosť.