Ťažba v mestách už nie je hudba budúcnosti - Vidová, Jarmila, 1967-
Európsky priemysel a surovinová základňa ako faktor konkurencieschopnosti. Európa efektívnejšie využívajúca zdroje a urban mining. Pojem a história urban mining. Kruhová ekonomika.