[Anglicko-český a česko-anglický glosář terminologie finančních trhů] - Pilch, Ctibor, 1957-
Recenzia na publikáciu, ktorá obsahuje viac ako 600 vybraných odborných termínov z oblasti finančných trhov v angličtine a preklad týchto termínov do češtiny ( Anglicko-český glosář).