Aktuálne výzvy v terciárnom vzdelávaní v kontexte celoživotného vzdelávania - Bikárová, Eva
Komparatívna analýza rôznych teoretických prístupov k vymedzeniu úlohy marketingu vo vysokoškolskom vzdelávaní a identifikovanie aktuálnych trendov a výziev najmä v súvislosti s novými trendami na trhu vysokoškolského vzdelávania v kontexte stratégií celoživotného vzdelávania najmä na európskej úrovni. Analýza sa zameriava najmä na zahraničné štúdie a literatúru, recenzované časopisy a aktuálne odborné články a publikácie uverejnené na internete.