Influence of business performance measurement systems and corporate sustainability concept to overal business performance: "Save the planet and keep your performance" - Rajnoha, Rastislav
Prehľad vývojových fáz systémov merania výkonnosti podniku. Prehľad vzťahov medzi udržateľnosťou podniku a výkonnosťou podniku. Analýza vzťahu medzi vybranými nástrojmi riadenia a koncepciami rôznych vývojových fáz strategických systémov merania výkonnosti s celkovou výkonnosťou podniku meranou ukazovateľom ROE. Analýza vzťahu medzi indexom udržateľnosti a ukazovateľom ROE ako kľúčový aspekt z hľadiska súčasnej klimatickej krízy. Prieskum na slovenských spoločnostiach v období cca. 2009-2014.